Wykładowcy:
Dr n. o zdr. Zuzanna Chrząstek,
Dr hab. n. o zdr. Agnieszka Guligowska,
Dr n. o zdr. Małgorzata Pigłowska,
Dr hab. n. med. Dorota Waśko-Czopnik,
Prof. dr hab. n. med. Katarzyna Wieczorowska-Tobis,
Przewodniczący sesji:
Dr hab. n. o zdr. Agnieszka Guligowska,
Język:
polski
Koszt:
w ramach opłaty rejestracyjnej
11:00 - 11:20
Zrozumieć starość
Prof. Katarzyna Wieczorkowska-Tobis
11:20 - 11:40
Czy osoba starsza jest prawidłowo odżywiona?
Dr Małgorzata Pigłowska
11:40 - 12:00
Jak zapobiegać niedoborom składników pokarmowych w diecie seniora?
Dr Zuzanna Chrząstek
12:00 - 12:20
Specjalne potrzeby żywieniowe seniorów - jak modyfikować dietę?
Dr hab. Dorota Waśko-Czopnik
12:20 - 12:40
Żywienie pacjentów z ograniczoną sprawnością funkcjonalną - praktyczne wskazówki
Dr hab. Agnieszka Guligowska
12:40 - 13:00 Dyskusja
Zamów udział w Forum - 28.03
Zamów 3-dniowy udział w Forum
Skorzystaj z linku rejestracyjnego aby zapisać się na Kongres