Wykładowcy:
Mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek,
Dr hab. Katarzyna Świąder,
Dr Izabela Tańska,
Język:
polski
Koszt:
szczegóły wkrótce
Moderator: Izabela Tańska, IGI FOOD LAW
Sesja pod patronatem IGI FOOD LAW
• Jak w zgodzie z przepisami wprowadzić żywność funkcjonalną do obrotu
Dr Izabela Tańska (IGI FOOD LAW)
• Nowe substancje słodziące i ich zastosowanie w żywności funkcjonalnej
Dr hab. Katarzyna Świąder (SGGW)
• Poziomy składników aktywnych w żywności funkcjonalnej
Dr hab. Katarzyna Stoś (Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH)
• Dodatki w żywności funkcjonalnej
Mgr Joanna Gajda-Wyrębek (Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH)
Skorzystaj z linku rejestracyjnego aby zapisać się na Kongres